Enkla, snabba,
kompletta måltider

Kompletta måltider som du förbereder på några sekunder.
Byt ut frukost, lunch eller middag och få ut mer av din dag!

Goda, näringsrika måltider – på några sekunder

Inget krångel. Bara nyttig, god mat på ett ögonblick.

 

Du tar dig kanske inte alltid tiden att laga god och nyttig mat. Queal Shakes är lösningen för att slippa gå hungrig eller trycka i dig skräpmat. Queal är snabba och näringsrika måltider, utvecklat för dig som vill vara produktiv och göra bra val. Så du kan lägga mer tid på det du vill i livet. Och må bättre, hela dagarna, varje dag.

★★★★★
Godaste kostersättningen jag hittat och dessutom till ett bra pris! Har provat flera olika märken när det kommer till kostersättning och Queal smakar utan tvekan bäst!
– Mattias

Läs 95+ omdömen på Trustpilot

Vad är Queal?

Inte riktigt kostersättning, pulvermat eller måltidsersättning – bara näringsmässigt kompletta, snabba måltider som smakar gott och mättar länge.

Queal är här för att göra ditt liv både enklare och hälsosammare.
Vi har skapat en produkt som är perfekt för dig som vill ha en näringsrik och praktisk måltidsersättning som passar din hektiska livsstil. Och bäst av allt – våra produkter smakar lika gott som de är nyttiga!
Att välja Queal innebär också att du gör ett smart val för din plånbok – våra måltidsersättningar är prisvärda och ger dig mycket för pengarna. Du sparar inte bara tid och energi på att laga mat.Du sparar också pengar på att välja Queal som din måltidsersättning.
Gör ditt liv enklare och hälsosammare med Queal idag! Våra produkter ger dig allt det goda som mat har att erbjuda, utan krångel och tillagningstider. Låt oss hjälpa dig att upptäcka en värld av smaker och hälsa!

  • Queal är kompletta måltider du kan tillreda på några sekunder.
  • Blanda 2.5dl pulver (en trejdedels påse) med 3.5-4dl vatten i shakern. Skaka en liten stund. Drick. Så enkelt är det.
  • Shaken är en hel måltid, som innehåller allt du behöver och håller dig mätt i timmar.
  • Queal är gjort av naturliga råvaror: havre, soja, majs, protein (vassle eller veganskt), vegetabiliska oljor, samt tillsatta vitaminer & mineraler för att göra måltiden näringsmässigt komplett och din kropp allt den behöver.
  • Queal ger dig en komplett och balanserad måltid, med allt din kropp behöver. Utan krångel och utan konstigheter.
  • Vi kallar det komplett mat. Men kanske kan man kalla det kostersättning, pulvermat eller måltidsersättning – även om det inte är helt rätt. Du ersätter inte en måltid med Queal – Queal är en måltid.
  • Varje påse Queal Steady innehåller 3 måltider à 700kcal (Athletic 766kcal och 50g protein), eller ca 5 måltider à 400kcal. Varje påse innehåller alltså en hel dags mat för en genomsnittlig person.
  • Se innehåll & näringsförteckning här.
Complete meal

★★★★★
Snabb leverans och underbara smaker. Smooth vanilla for the win!
– Danne

Beställ Queal

Välj antal av varje vara och tryck på Lägg i varukorgen.

Fri frakt från 795kr. Mängdrabatt från 1000kr.

[product_table id=”18340″]

Mängdrabatt!

5% rabatt vid köp över 1000 kr
10% rabatt vid köp över 2000 kr
15% rabatt vid köp över 3000 kr

Rabatten dras av i kassan.

Vi skickar från Sverige. Leveranstiden är ofta 2-4 vardagar. Vi skickar med Schenker.

Tack att du handlar hos oss!

Att ta en Queal

är så enkelt som att öppna en påse, hälla innehållet i en shaker och skaka lite. Du kan till och med ta med en påse till jobbet, gymmet eller på bergsklättring – det är upp till dig!

★★★★★
Är obeskrivligt nöjd och tacksam över främst bemötande och generositet från återförsäljaren, samt en mycket bra produkt som fungerar utan anmärkning.
– J H

ready

Ready

Havregryngsgröt 2.0

steady

Steady

En hel måltid i en shake.

Go bar

Go

Komplett måltid i en bar

Vi vet att det kan kännas som om livet går lite för fort ibland. Du vill hinna med allt: jobbet, träningen, socialt liv och så vidare. Men ibland, precis när du tror att du har allt under kontroll, så knackar hungern på dörren och allt kraschar.

Queal är här för att hjälpa dig att få kontrollen tillbaka! Våra måltidsersättningar är enkla att använda och kommer i en mängd smaker du kommer att älska.

Låt oss vara ärliga, vem har tid att stå vid spisen när det finns viktigare saker att göra, som att kolla på kattvideor på Youtube eller träna på att göra en backflip?

Varför inte prova Queal idag?

Du kommer att bli förvånad över hur bra det smakar, och du kommer att känna dig som en superhjälte med all energi du har!

Du behöver inte ens oroa dig för att behöva stå i kö på snabbmatsrestaurangen på lunchen eller att inte ha tillräckligt med tid att laga middag när du kommer hem från jobbet. Med Queal kan du njuta av en god, näringsrik måltid när du vill, var du vill.

Ta en Queal är så enkelt som att öppna en påse, hälla innehållet i en shaker och skaka lite. Du kan till och med ta med en påse till jobbet, gymmet eller rymdstationen – det är upp till dig!

Ge din kropp den kärlek och omtanke den förtjänar med Queal idag! Och ja, du kan tacka oss senare när du har energi för att göra en backflip (eller åtminstone för att kolla på fler kattvideor på Youtube).

Shake

★★★★★
Glatt överraskad. Det smakar bra och är förvånansvärt mättande. Perfekt för någon som inte orkar ha massa matlådor med sig eller om det inte går att värma mat där man är
– Blue

Komplett näring

Alltid en balanserad måltid

Spara pengar

En komplett måltid för mindre än en kopp kaffe.

Bättre hälsa

Mindre socker. Mer protein. Allt din kropp behöver.

Miljövänligt

Resurssnål tillverkning. Ingen mat slängs.