Köpvillkor & Integritet

 

Vi håller det enkelt: Vi gör allt vi kan för att din köpupplevelse ska vara så smidig och trevlig som möjligt. Är du nöjd är vi nöjda. Upplever du några problem så hör av dig så löser vi det.

Frakt & Leveranstid

Fri frakt från 795kr (annars 59 kr). 2-4 dagars leveranstid.

Vi skickar med DHL servicepoint, och du hämtar ditt paket (inom 14 dagar) hos närmsta DHL-ombud. Små paket skickas ibland med posten så du slipper gå och hämta ut dem.

Vi skickar paket så snabbt vi kan. Leveranstid är ofta 2-4 dagar: beställer du på måndag packar vi ditt paket på kvällen, skickar på tisdag och du kan hämta ut ditt paket på onsdag. (Mindre orter norrut kan ta någon dag extra.)

Betalning

Kort, faktura, delbetalning, bank via Klarna. Eller Swish.

Vi samarbetar med Klarna för att hantera betalningar (kort, faktura, delbetalning eller bankbetalning.) Givetvis hanterar vi dina uppgifter varsamt och vi ser aldrig dina kortnummer etc – betalningen går direkt till Svea (eller respektive merchant om du väljer något annat betalningssätt).

Du kan också Swisha om du föredrar det.

Ångerrätt

14 dagars ångerrätt.

Är du inte nöjd! Du har två veckors returrätt!. Varan måste vara oöppnad/i säljbart nyskick för att vi ska kunna betala tillbaka hela summan (annars får vi en enorm hög osäljbara prylar på lagret). Kontakta oss så löser vi det!

Ej uthämtade paket återbetalar vi, men drar av 250 kr för våra omkostnader.

Integritetspolicy

Vi gör inget dumt.

Vi tar väl hand om dina uppgifter och sprider dem inte till någon obehörig. För att kunna driva butiken behöver vi samla lite data: vi sparar dina uppgifter i vår kunddatabas, så att vi känner igen dig för framtida köp och kan följa upp gamla ordrar. Inga betalningsuppgifter lagras på vår server utan tas hand om av respektive merchant. Vi tar automatiskt emot och sparar anonym information (via Google analytics) från din webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan.

Vi lovar att aldrig spamma eller göra något otyg med dina uppgifter. Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen och vi kommer aldrig sälja eller dela dem med någon annan. Efter beställning kanske du får något enstaka mail som ber om en recension efter några månader; annars kommer du bara höra av oss om du valt att gå med i vårt nyhetsbrev. Eller när du väljer att komma tillbaka och handla igen.

Vi använder oss av cookies för att allt ska fungera. Genom att använda quickmeal.se godkänner du detta. Har du några schjyssta kakrecept, dela gärna med dig.

Quickmeal.se drivs genom Momo Jord AB,  Älgstigen 1, 43350 Öjersjö. Org.nr.559157-8421.

Oat meal

Starta dagen med READY.

Proteinrikt havremål du förbereder på några sekunder.

Steady

Perfekt näring i en shake.

Vanliga ingredienser, extraordinära måltider. Vår huvudprodukt.

bar

En komplett måltid i en bar.

Gå aldrig ut oförberedd igen!

Flow

Mer fokus. Mer Flow.

Nootropika – perfekt för en produktiv dag full av flow.