Dyr mat? Inflation? Spara pengar med Queal!

Vad kostar egentligen en lunch ute nu för tiden? 100-150 kronor? Och räcker det ens? Det är mer än en hel påse Queal, som räcker till tre hela luncher! Och om du köper två påsar Queal, har du hela veckans lunch säkrad – och du har en portion över till helgen. Så festligt!

Byt till Queal, och du kommer känna dig mätt. Du kommer ha energi och ork. Och du slipper stå i kö! Ja, du slipper till och med tugga. Så vad väntar du på?

Skippa lunchhetsen! Drick en Queal och ta en promenad i solen. Du kommer må mycket bättre. Och för bara 35 kronor blir du proppmätt och står dig i flera timmar!

Blir du hungrig igen framåt middagen? Orkar du inte laga mat? Ta en Queal till! Det är helt okej, den innehåller allt du behöver. Hinns det inte med frukosten? Ja, du gissade rätt. En Queal på språng!

Du kan leva på Queal för runt en hundring om dagen. Det är typ två lådor körsbärstomater och en gurka. Men med Queal väljer du näring. Du väljer hälsa. Du väljer livet.

Välj Queal idag!

Tack för att du läste, och ha en superfin dag!

Vill du prova Queal och se om ditt liv blir enklare (och billigare!)? Handla Queal här. Vi skickar snabbt (men du kanske behöver överleva någon dag till innan paketet kommer.)