Queal vs Soylent

Jämförelse av Soylent och Queal

Komplett mat som gör mer än att ersätta en måltid

Soylent introducerades i 2014 och marknadsförs som en basvara för måltider. Företagets uppdrag är att ta bort besväret från mat. Grundaren, Rob Rhinehart, experimenterade även på sig själv genom att inte äta något annat än sina pulveriserade måltider i 30 dagar. Soylent erbjuder nu ett brett utbud av produkter och ger funktionell mat till många som är upptagna.

Queal gör komplett mat med en något annorlunda filosofi. För varje ögonblick av dagen vill vi vara ditt fullständiga val för mat. Förutom pulver säljer företaget bars och nootropic. Vi vill kunna leverera allt relaterat till komplett mat.

Fyra typer av måltider

“Soylent” har blivit de facto-namnet på de produkter som de kompletta livsmedelsföretagen säljer. Men det betyder inte att det bara finns en typ av komplett måltid där ute. Även Soylent (företaget) erbjuder två olika versioner av sina måltider. Den första (och ursprungliga) är en pulveriserad måltid. Bara lägg till lite vatten och du har en måltid. Detta är också den typ av produkt som Queal började med, och är fortfarande vår flaggskeppsprodukt.

Sedan starten har Soylent hållit på innovation och erbjuder också en färdig att dricka (RTD)-produkt (till ett något högre pris). Du kan jämföra RTD med en mjölkdryck, men en som också är rik på vitaminer och mineraler. Queal har utökat till måltider i bar-form och en frukost/gröt produkt, som båda lägger till ytterligare en nivå av bekvämlighet till Kompletta Livsmedel.

Eftersom det är dumt att jämföra bars och RTDs har vi sammanfattat likheterna, skillnaderna och unika egenskaper hos pulvret från Queal och Soylent.

#SoylentQueal
SmakerNeutral, Café Mocka & KakaoChoklad, Jordgubbe, Skogsfrukt, Banan, Chokladhasselnöt, Äppelpaj, Vanilj, Macchiato (+Limited Editions)
Näring37% kolhydrater, 43% fetter, 20% protein47% kolhydrater, 32% fett, 21% protein*
IngredienserSojaprotein, canolaolja, Isomaltulos, vitaminer och mineralerFullkornshavre, Isomaltulos, Maltodextrin, (vassle- eller ris&ärt-) protein, Sojamjöl, Vegetabiliska oljor, Vitaminer och Mineraler
Djur?VegansktVeganskt (ris- och ärtprotein) & Vegetariskt (vassleprotein)
Pris per 400kcalfrån 17 sek (ca)från 13.75 sek

* Queal Steady Shakes finns i 3 variationer (Athletic, Standard, Vegan), siffrorna gäller för Standard.

Original eller smaksatt?

Både Queal och Soylent är två jättebra alternativ när du behöver en komplett måltid. Pulvren är det mest prisvärda sättet att få en komplett måltid. Och med hundratusentals före dig, finns det redan en växande rörelse av människor som äter detta varje dag.

Soylent kan stolt kalla sig denna rörelses anfader. De första experimenten från Rhinehart gjorde det möjligt för människor att ha en snabb måltid. Queal har lagt till sin egen smak och twist till idén och expanderar på den med andra produkter (och en instrumentbräda) för kunder. Produkter från Soylent finns i USA och Storbritannien, Queal är tillgängligt över hela världen. Vi uppmuntrar dig att prova båda.